Campionat del món d'esquí de muntanya - dies 2-3

El campionat ja ha arribat al seu equador i avui dimecres és jornada de descans.
Dilluns hi va haver la prova de relleus que normalment es fa al final de tot com si fós una festa de l'esport i que l'organització suïssa ha considerat que devia ser la segona. Va tenir bastanta polèmica entre els corredors i entrenadors perquè era nocturna i van dir que estaria il·luminada. La realitat es que només hi havia llum a dos canvis i que la baixada a les fosques era molt perillosa. Molts dels corredors portaven petits frontals que no servien per veure el relleu perquè esperaven que estigués ben il·luminada. Al final l'últim relleu, el dels homes, es va modificar per fer el descens en una pista molt ben il·luminada.


Ahir dimarts es van disputar els Campionat del Món de joves i d'equips seniors. Va ser una cursa bonica on la catalana Mireia Miró va dominar la categoria Junior deixant la segona classificada a quasi 12 minuts de distància. Un abisme.
A la cursa d'equips, francesos i italians van dominar la competició i els tres primers equips van arribar molt junts a meta. Els primers, Giacomelli-Lunger (IT) van caure a la penúltima corba i els francesos Perrier-Pellicier van aprofitar per guanyar la cursa. La parella Brunod-Reichegger (IT) també van tenir problemes per superar l'altre equip italià ja que hi havia poc espai i van acabar en tercera posició.
En l'apartat de donesla parella Martinelli-Pedranzini (IT) es van imposar amb autoritat seguides de dos equips suïssos.
Aquí podeu veure els resultats per equips i joves.

Per la part que ens toca cal dir que la web de skimountaineering.org va molt bé. Des de que han començat els mundials estem batent rècords de visites superant diariament les 2.500 entrades! Ens ajuda molt el fet que pengem els resultats abans que la organització i que pengem les fotos, entrevistes i videos que anem generant. Això si, com sempre estem pencant molt.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món