Mundial d'esquí de muntanya 2008 a Suïssa

Del 24 al 29 de febrer es celebraran els mundials d'esquí de muntanya a Suïssa. Jo hi seré amb el Josep per cobrir l'esdeveniment per skimountaineering.org la majoria del campionat. Aquest any, a més, hi tindrem alguns dels col·laboradors de la web per ajudar-nos a recollir informació.

Per aquests campionats skimountaineering.org intentarà anar una mica més ennlà del que ha anat en els esdeveniments anteriors, ja siguin mundials com europeus. Tindrem les notícies de text traduïdes a tants idiomes com puguem, fotos de les curses ja siguin nostres o d'en Gérard Berthoud, les entrevistes d'en Claude Défago que publicarem als podcasts i la novetat d'aquest any són els videos que jo mateix faré. Altres cops havíem penjat minivideos fets amb la càmera de fer fotos, però aquest any anem amb una càmera de video (la meva), micròfon, i un ordinador per editar-los. Els penjarem a YouTube i si puc a Vimeo.

Us deixo amb una prova que vaig fer a la cursa de la Copa del Món per Equips a Andorra el passat 10 de febrer, la Font Blanca Arcalís Vallnord.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món