Marató de Barcelona 2012

Diumenge passat (25 de març) vaig fer la meva segona participació a la Marató de Barcelona amb l'objectiu de baixar de 3:30. Era difícil perquè per una lesió al final de la preparació de la marató em va impedir fer les prescriptives tirades llargues i al final vaig arribar a la línia de sortida amb mitja marató com l'entrenament més llarg de l'any. No ho vaig aconseguir (però crec que per rime ho haguès fet) i a més vaig empitjorar el meu registre anterior acabant en 3:44:28.

Fins a mitja marató tot anava prou bé, massa i tot, però cap al km 23 em va començar a fer mal el peu esquerre i al 26 es va fer evident que tenia una llaga a la planta del peu. A partir d'allà vaig anar parant de tant en tant per refredar el peu i contninuar però a mida que passaven els km em feia molt més mal i les cames no agafaven el ritme. Vaig acabar patint i amb unes quantes llagues al peu esquerre i cap al dret. Un cop acabada la cursa i reflexionant una mica em vaig adonar que havia canviat la tensió dels cordons de les sabatilles de còrrer :-(

Us deixo l'anàlisi de la meva cursa.

Si voleu veure el detall en unitats mètriques cliqueu aquí: http://goo.gl/Og5zd (nota: el canvi d'unitats és una preferència de la sessió, un cop fet això el quadre d'aquesta entrada es veurà en unitats mètriques).


Cap comentari

Publica un comentari

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món