Astra GTC Sport 1.8

Per fi! Ja el tinc! Si, senyores i senyors tinc cotxe nou quasi cinc mesos després d'haver-ne fet efectiva la paga i senyal. L'últim ensurt abans d'entregar-me'l va ser quan vaig veure que la matrícula que tenía no era la que m'havien dit per telèfon (i sobre la que jo havia fet l'assegurança). Per sort uns minuts després es va aclarir i van tornar a fer la matrícula. Tampoc em van posar el kit bluetooth que havia demanat. Me n'han posat un de millor i al preu del que havíem convingut.

Bé en definitiva, NO us compreu mai un cotxe a Masterclas.

Per cert, en un dia d'us ja tinc una multa d'aparcament que penso recòrrer.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món