No vaig ser l'ultim!

Doncs si, a la cursa inaugural al BourbonSlot em vaig sorprendre a mi mateix passant a la final A de Karts on finalment vaig quedar últim. Per tant vaig fer un 6é lloc (de 11 pilots) del qual estic molt content. El que si va quedar palès a la final es que el meu kart no corre com els altres, encara que els passa a uns quants. M'adelantaven a la recta quan jo anava a fons, i és una cosa que s'ha de pulir i solucionar.
L'altra cursa en que vaig participar no la vaig còrrer amb el meu cotxe. El meu Champ, després de tenir alguns problemes on es quedava parat (cosa que em feia por per la cursa) i semblava que havia solucionat, resulta que li faltava una mica de preparació i feia uns rectes molt bonics. Al final el Litus es va apiadar de mi i em va deixar un dels seus Champs. La cursa va demostrar que amb cotxes preparats i ràpids no tinc res a fer. Vaig quedar últim de la final B, de fet anava penúltim però un problema de direcció em va deixar al final de a classificació a l'última volta.
A la Nissan no vaig participar però en tinc ganes, el problema es que la resta de companys són molt més competitius que jo. A veure si amb el Kart em puc seguir mantenint a la resta de curses.
Classificacions a BourbonSlot.com

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món