Pujada al Turó de l'Home

Avui he anat a fer la 8ª pujada al Turó de l'Home organitzada pel C.C. Sant Celoni. La convocatòria la va llençar el Pep ja que ell l'havia fet els últims anys amb el Joan, finalment ens hi hem afegit el Palu i jo.
He anat una mica vintage, és a dir amb la bici vella, la Peugeot (una mica en mal estat: sense cable de desviador, els pinyons no els canviava bé i sense ciclecomputador), però suficient per fer la pujada. El recorregut no té gran dificultat exceptuant alguna rampa amb pendent una mica més pronunciat, però es clar que hem començat a peu de port.
He fet la majoria del recorregut amb el Pep que m'anava explicant la pujada en detall i anàvem a bon ritme. Després m'ha costat més arrossegar la bici degut al mal estat de l'asfalt a la part superior on el pendent és més fort, amb asfalt fi es podrien reduir uns quants minuts. Temps final: 1:43:44 un temps del qual n'estic content pels condicionants i per ser la meva primera pujada al Turó. El Pep 1:44:30 i el Joan 1:56:00 han millorat els seus temps en quasi 6 minuts, finalment al Palu li han passat factura els 30km corrent del dia anterior i pujar amb la bici de muntanya i ha fet 2:08:00 (tots els temps són aproximats).
La pujada és totalment recomanable, encara que la inscripció (20 € anticipada) sigui una mica cara.
Actualització: Els temps oficials del CC Sant Celoni són:

Nom Temps Mitja Posició
Oriol 1:44:47 15,03 68
Pep 1:45:04 14,85 74
Joan 1:57:08 13,32 121

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món