Arghhh, un troyà!

Avui he trobat un troyà al meu PC. Feia molt de temps que no en tenia. De fet, ahir vaig executar un fitxer que va fer alguna cosa rara i em vaig imaginar que passava algo, però com al passar l'antivirus no deia res ho vaig deixar estar. Avui el mateix antivirus l'ha marcat coma a troyà i ho he comprovat amb dues eines més. El problema es que el malparit no es deixa eliminar :-((

Actualització: ja l'he eliminat gràcies a l'Avira AntiVir i un repàs manual per trobar el loader del registre.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món