No se si sóc jo o el cotxe el malastruc

Bé, el primer dia de fer servir el cotxe em van posar una multa d'aparcament, totalment injusta haig de dir. Ara, al cap d'un mes de tenir el cotxe he tingut el primer accident.

Al costat de casa l'Agnès em vaig aturar a un pas de vianants a un pas de vianants amb un "cediu el pas". El carrer de davant, Rector Triadó, estava ple de cotxes perquè n'hi havia un que estava aparcant i havia provocat una petita cua. A l'esquerra hi havia un Citroën C5 sobre la vorera d'on van baixar un home i un noi, pare i fill suposo, que van passar pel pas de vianants davant meu. El carrer Rector Triadó es buidava i jo anava a incorporar-m'hi. De sobte em vaig adonar que el C5 feia marxa enrera quan jo encara no havia tret el fre de mà. Vaig intentar fer sonar la botzina, però el nou Astra el té a un lloc diferent que el Corsa i l'Astra del meu pare, per tant no vaig fer sonar res. Tot va acabar amb un cop a la roda de davant esquerra, a l'alçada del pas de roda.

Em va tocar fer papers i tot, amb la ràbia que em va fer perque el cotxe é nou. L'home va acceptar que era culpa seva, però em va semblar que ho trobava normal. Senyor, que estava aturat sobre la vorera i va fer marxa enrera sense mirar! Que el meu cotxe és vermell i es veu! I era de nit, amb els llums encesos! En fi, que hi ha conductors molt dolents. El que em va desconcertar es que digués tan tranquil "no me di cuenta que era un coche, creí que le había dado a mi compañero [o amigo, no ho recordo exactament]" referint-se a l'home que havia baixat del cotxe un moment abans!

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món