Pintant un (altre) cotxe de slot

El segon Nissan de Reprotec que ha caigut a les meves mans ha passat per el procés de preparació per cursa, com l'anterior. Aquest cop és la versió original d'aquest Nissan la que havia de modificar. Li he canviat trenetes i li he posat uns pneumàtics Spirit que he encolat a les llandes originals sense tapa cubs. Queda pendent l'encintat del motor que faré després de canviar el pinyó de 9 dents que porta per un de 10.

D'altra banda calia pintar-lo per diferenciar-lo de tots els altres de color negre. Després de l'experiència amb l'anterior Nissan volia prendre-m'ho amb calma per fer-ho bé. He tret tots els vidres i llums, cosa que no vaig fer amb l'altre Nissan. Aquest cop li he posat una capa base d'imprimació blanca per a que la pintura s'adherís millor. Després l'he pintat a capes primer la blanca del morro, després la ocre fosc i després la verda. A la foto podeu veure com ha quedat mentre l'altre Nissan s'ho mira des del fons. Finalment li he posat un parell de calques i l'he envernissat. M'ha quedat molt millor, sobretot els vidres. L'únic problema ha estat amb el temps d'assecada de la pintura blanca del morro i un detall de verd que s'ha colat per un solc de la porta a la part ocre.

També us penjo una imatge del circuit tal i com està ara, amb una corda de 11,6 metres. Incorpora el pitbox per poder fer curses amb repostatge. El disseny no és definitiu, el vull modificar per poder incloure més pistes que ara estan en desús i ampliar el recorregut, treure-li tot el suc a la pista i per solucionar alguns problemes de traçada i tracció. També el vull pensar per a que es pugui convertir a analògic fàcilment, per tant, que estigui ben compensat.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món