Avast, l'antivirus gratuït en català

Tothom que treballa amb ordinadors ha hagut de barallar-se algun cop amb un antivirus. Bé, els usuaris de Mac potser no. Recentment vaig tenir problemes amb un trojà al meu portàtil que el meu antivirus gratuït que tenia instal·lat havia deixat que m'entrés a l'ordinador tot i que no permetia que s'executés. L'antivirus gratuït (AntiVir) no aconseguia mai esborrar-lo. Per poder-ho fer em vaig haver de baixar la versió de demostració del Kaspersky que té una reputació sense cap mena de dubte.

Vaig cercar un altre antivirus gratuït que em donés més garanties que l'AntiVir i al final em vaig decantar per l'Avast. A tot arreu el deixaven bastant bé en quant a detecció i de moment no he tornat a tenir cap més problema. A més té tres avantatges respecte l'AntiVir. El primer i més interessant per nosaltres es que està traduït al català. No només l'aplicació, sinó que quan s'actualitza la base de dades una noia molt simpàtica ens ho diu de viva veu. L'altre avantatge és que no té publicitat i l'últim és la integració amb l'Outlook per analitzar el correu. Després d'un mes llarg d'ús encara m'agrada més perquè he vist que consumeix relativament pocs recursos i et deixa treballar tranquil·lament. En definitiva, crec que és una bona alternativa a solucions comercials com el Norton.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món