Sobre l'ús del timbre

Ja fa molts anys que vaig en bici per Barcelona i no havia portat mai timbre a la bicicleta. Ara que la nova ordenança diu que s'ha de dur jo me l'he posat, però segueixo sense fer-lo servir.
El perquè és molt senzill: no serveix de res. El timbre de bicicleta és un element petit i que normalment fa un soroll reduït fet que actualment ja l'inutilitza perquè o bé hi ha massa trànsit, o el jove que tenim davant escolta música amb el seu mp3 o la senyora gran ja no hi sent bé. De manera que fins que no ets a sobre del vianant que va pel carril bici, no et serveix de res. En aquests casos ja que m'he apropat, ho demano de viva veu, de forma educada i així m'evito els insults i frases tipus "es que vais como locos!"
Un altre problema és que quan toques el timbre la gent normalment no sap d'on vens i es para, es gira, mira a dreta, a esquerra i finalment es mou. Durant aquest temps normalment l'hauries pogut atropellar quatre o cinc cops si ell no ha aconseguit tirar-te a terra o fer-te parar del tot.
Però el que més em rebenta últimament són tots aquests principiants que acaben d'agafar la bici "perquè fa modern" i que van tot el dia amb el timbre a la mà perquè la bici del Bicing en du un. Que quan veuen algú al carril bici ja el fan sonar quan estan a més de cinquanta metres o que, i aquests són els pitjors, estan darrera meu mentre intento passar entre la gent que ha sortit d'un autobús i els tinc darrera tocant el timbre per demanar pas davant meu. Aquests els faria menjar-se el timbre.
Fem-ne un ús racional, si us plau.

1 Comentari:

Rodacorriols 5/05/2009 7:03 p. m.  

Quanta raó tens. Aquests que van amb el ditet al timbre constanment i a més ho fan "rolló" impertinent: clink,clink,clink...sense parar durant tota la Diagonal,uf! un ús racional,si us plau.

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món