Nou rècord del món de Rubik 3x3

Sempre m'ha agradat el cub de Rubik. De petit en tenia un però mai vaig arribar a saber com es resolia. Aquest nadal els meus pares me'n van reglar un altre perquè el que jo tenia de petit es va perdre i últimament he cercat mètodes de solucionar-lo.

A Internet vaig trobar un mètode per a principiants de la mà de la Jasmine Lee, i ara amb una mica de pràctica he aconseguit resoldre'l en 1 minut i 51,77 segons (111,77s) i tinc una millor mitjana en serie de 12 resolucions de 143,68s (cub de 3x3). Els temps tan precisos els trec d'un cronòmetre online per speedcubing que és bastant pràctic. El speedcubing és intentar resoldre el cub en el menor temps possible. Doncs bé, em vaig quedar al·lucinat quan fa uns dies vaig veure que s'havia batut el rècord del món en competició: 9"18. Al·lucinant!


Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món