Primers dies a Pronovias

Ja he passat dos dies a Pronovias i la veritat és que l'aterratge ha estat bastant diferent que al RACC. Primer de tot el director financer, el Fernando (nom original del Ferran i com li diuen a Pronovias), em va dedicar unes dues hores a explicar-me part de l'empresa i del que volia que fes. Em va presentar a tothom i em vaig posar a treballar. Amb els companys i companyes que he tractat són molt simpàtics. Des del primer dia vaig dinar acompanyat al menjador de l'empresa que per cert està molt bé. I després he tingut un parell de reunions amb el Miquel Àngel per a que m'expliqui més coses, gràcies a això tinc el nom de quasi tothom de l'edifici i sé què fa i on trobar-lo.
M'encarrego de l'empresa principal que s'anomena San Patrick i que produeix els vestits.

Algunes curiositats desordenades: El café de màquina és accentablement bo, probablement el millor que he tastat d'aquestes característiques. Hi ha moltes noies, però això venint del RACC no em sorprén. El menjador està a l'edifici de la fàbrica i per pagar el dinar, que és abundant i variat, ho fas amb la tarja d'accés de Pronovias. El primer dia amb la noia de recepció, quan li vaig dir el nom em va dir "ah, tu comences avui oi? Doncs mira jo em dic Rosa" i em va donar la mà, aquest fet ja em va donar molt bon rotllo. Ahir al menjador va dinar el propietari de l'empresa com un treballador més fet que em va sorprendre. Davant de la porta del despatx on està tot Control de Gestió (3 persones) tinc la noia que s'encarrega d'Alemanya i voltants i em passo el dia sentint parlar en alemany. I, finalment, el meu ordinador es diu JRAMONEDA no se perquè deu ser, oi Joan?

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món