Projecte Ironman

Ja fa algunes setmanes, un mes aproximadament, que em vaig apuntar al Projecte Ironman de Probike-Intemperie. La cosa va ser llargament meditada.

Tot va començar amb un correu aparentment inofensiu d'en Santi Polo sobre consells per adquirir una bici de carretera. D'aquests en rebo de tant en tant i a tots els faig el mateix cas. La cosa no hagués passat d'un simple consell si no hagués aparegut el Jordi Palouzié. Com sempre amb l'entusiasme que es pren aquestes coses, també va començar a interessar-se per una bici de carretera. Finalment en un dels correus, o una trucada ara no ho sabria dir, em vaig assabentar que el Santi s'havia apuntat a fer un Ironman el 2009! "Joder, s'ha d'estar molt fort" vaig pensar. L'avantatge es que el plantejava Probike com una cosa a fer entre tots. Poc després un correu del Palu anunciava que el segon sonat també s'hi havia inscrit i em deia que m'ho pensés. Normalment aquestes coses em passen pel cap un parell de dies i després se'n van, però això d'un Ironman se'm va posar al cap i hi pensava a totes hores. Vaig intentar fer un balanç sincer dels avantatges i inconvenients que trobaria en estar entrenant més d'un any per un objectiu com aquest. Em vaig informar de com era el que faria si m'apuntava: l'Ironman de Lanzarote. Sembla ser que és un dels més durs del món, mira que bé. Finalment vaig optar per apuntar-m'hi més per ganes que per cervell.

Les setmanes prèvies a escriure aquestes línies he estat fent les proves de nivell de cada especialitat amb la resta de sonats ("finishers" d'aquí en endavant perquè l'objectiu és acabar). Les conclusions són es esperables pels que em coneixeu.
En natació em falta molt per fer el recorregut sense esgotar-me. Els dies després de la prova tenia agulletes a les espatlles. Estic en un nivell mitjà-baix d'entre tots els 70 participants, crec. El Santi està una mica més fort que jo i el Palu està més fort que els dos.
En ciclisme estic fort, més del que m'esperava. Tot i així a partir d'ara començo a treballar la cadència més en serio per permetre'm fer el recorregut de forma més descansada. Vull seguir mantenint la potència de sempre o augmentar-la. El Santi està bastant fort i segueix molt bé, s'ha d'acostumar a la nova bici de carretera, el Palu també porta bici nova i està fort però té menys potència que nosaltres.
Corrent tampoc es que sigui un geni i també estic a la zona mitja. Durant la prova de nivell va ser el Santi el que em va portar el ritme, sobretot a la segona meitat. El Palu ni el vam veure, està fortíssim.
També hi va aparèixer un altre ex-Casp, l'Álvaro. No se com neda, però en bici no va malament i corre bastant bé. També s'incorpora a alguns entrenaments amb nosaltres.

Tinc molta feina per endavant i ja hem fet alguna sortida en bici per entrenar tots junts on fins-hi tot hi van aparèixer el Pep i en Daniel amb la bici nova. Per la meva part estic sortint a córrer alguns dies a la setmana, com mai havia fet. Haig de millorar moltíssim el ritme, però les cames es comencen a acostumar. Lo de nedar encara no se on ho faré.

Ja us aniré informant des del bloc de com va l'entrenament.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món