Boscos endins

Ja fa un temps que vaig anar a veure l'obra de teatre Boscos endins de Dagoll Dagom. La obra original és de Stephen Sondheim. Hi vaig anar acompanyat de l'Agnès, l'Ona i el Francesc. L'Agnès no les tenia totes amb mi perquè es veu que tinc fama de que no m'agraden els musicals. Bé, no m'entusiasmen, és cert. Va ser un dimecres de fa un mes a les 9 del vespre al Teatre Victòria. Jo venia de la feina i estava una mica cansat. El resultat va ser que em vaig adormir.

La veritat és que l'espectacle no es mereixia que m'adormís, però per mi és massa llarg. Està dividit en dues meitats, la primera meitat és més feliç i la segona és més trista. És interessant la manera que entrellaça diferents contes clàssics i com es relacionen els personatges entre ells. La música està ben trobada i les lletres s'enganxen de manera que surts del teatre taral·lejant. Els personatges que més em vana gradadar personalment són la caputxeta vermella i en Jan, l'exterminador de gegants.

Recentment s'ha conegut que Dagoll Dagom ha cancel·lat la gira que tenia prevista per qüestions econòmiques i manca de suport institucional. Veient el muntatge es pot endevinar que no és barat ja que hi ha molta feina d'escenografia i a més hi ha la petita orquestra que posa la música en directe. Dagoll Dagom ja té experiència en espectacles amb grans muntatges com va ser Mar i Cel, a veure com resolen aquest contratemps.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món