Dissabte (Ian McEwan)

Fa un temps els meus pares van comprar una novel·la de la col·lecció labutxaca que es diu Dissabte. Jo no havia sentit a parlar del llibre ni tampoc de l'autor, Ian McEwan. Despés de llegir-la puc dir que m'ha agradat.
Dissabte descriu un dia en la vida de Henry Perowne, un neurocirurgià londinenc amb molta experiència. És un dia de festa per ell i el llibre pretén endinsar-se en aquesta rutina. Però aquest dissabte és diferent, comença amb un avió en flames passant per davant la finestra de casa seva i al voltant de la seva rutina hi ha una manifestació contra la guerra d'Irak. Tot i alguns entrebancs desafortunats aconsegueix fer les coses se s'havia proposat. El problema és que ún d'aquests entrebancs després es complica.
El llarg dia passa en 366 pàgines i ho fa descrivint cada aspecte de la vida d'en Perowne. Les decripcions de les operacions de neurocirurgia, del partit d'esquaix o de les situacions que viu el protagonista ténen un elevat nivell de detall. Malgrat això, la novel·la manté el ritme i no es fa llarga fent-ne una lectura bastant lleugera.

Dissabte
Ian McEwan
1ª edició en català: 2005
Edició de labutxaca: Juny 2007
Ed. Empúries (Grup 62)
Col·lecció labutxaca
Pàgines: 368
Preu: 7,95€
ISBN: 978-84-96863-09-5

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món