Xarxes socials

Ja fa temps que circulen les anomenades xarxes socials per internet aprofitant les possibilitats d'interacció de la web 2.0. Al principi m'hi vaig interessar una mica. Però després de donar-hi una volta i veure com éren no els vaig fer servir. Els principals motius eren que no coneixia ningú que els fes servir i tampoc els trobava massa pràctics. A més, digueu-me tradicional, però no tenia temps de buscar-me amics per internet quan ja en tenia al Món Real™.

La cosa ha canviant en els últims temps i em trobo fent servir dos d'aquestes xarxes socials:
La primera és professional i es diu LinkedIn. Básicament serveix per publicitar el currículum laboral. Et pots connectar amb la gent que coneixes i/o has treballat i pots recomanar professionals o rebre recomanacions. Aquí podeu trobar el meu perfil laboral.
L'altra xarxa és el conegut facebook. Reconec que el primer cop que vaig entrar-hi vaig pensar que era una tonteria, però també val a dir que era als seus inicis i quasi no hi havia aplicacions. Ara l'estic començant a fer servir, més que res per tenir un punt en comú per seguir el que fan els amics reals i no pas per cercar-ne de nous. El perfil públic és ínfim, com és lògic en aquest cas, i aquí teniu el meu.

La llàstima d'aquests serveis és que la majoria estan en anglès, res de català. Segur que hi hauria gent disposada a traduïr-los encara que fos de forma parcial.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món