Marató de Barcelona 2010

Avui he fet la Marató de Barcelona amb el Pep Comas, l'Ignasi Jordana i el Carles Riera (que només l'hem vist a la sortida i l'arribada). La idea era fer la marató per preparar la de l'Ironman que em trobaré a Niça i millorar la de Lanzarote. A més va coincidir que el Pep la volia fer i, es clar, la capacitat de mobilització del Pep és molt gran a l'òrbita Casp i això s'ha notat. Ràpidament tothom es va mobilitzar per acompanyar el Pep almenys durant una part de la cursa, jo vaig dir que l'acompanyaria tota la marató encara que no n'estava gaire segur.

Al principi de la marató al Pep i a mi ens ha acompanyat el Jordi Ferrer que ens ha anat bé per anar distrets i anar portant un bon ritme a l'inici. La incidència del dia ha estat que a l'avituallament del km 11 el Pep s'ha torçat el turmell, uns metres abans jo m'havia donat un cop a la mà amb un retrovisor però hem continuat prou bé.
Al km 14 s'ha incorporat el Jordi Palu amb un carret on hi portava l'Aina i a partir de llavors ha estat el centre d'atenció allà on passàvem. Al 18 ens ha deixat el Jordi Ferrer. A la mitja marató sen's ha afegit l'Andreu Aspa i el Pep i jo encara anàvem bastant frescos. A la segona part de la cursa és on ens hem trobat més amics. Cap al 26 ens hem trobat el Joan i l'Anna-Llibertat que ens ha acompanyat uns metres. Hem anat remuntant la Diagonal fins les Glòries i sense voler he agafat uns metres. Tenia clar que el Pep el Jordi i l'Andreu els tenia entre 20 i 30 segons darrera però no els veia.

He anat sol fins al km 30 situat quasi al costat del fòrum on l'Ester Nebot s'ha posat a còrrer amb mi i la veritat es que m'ha anat molt bé. He anat fent prou dignament fins al km 34 aproximadament i a partir d'allà les cames m'han posat el límit, per sort l'Ester m'anava animant i sinó hagués estat per ella hagués baixat bastant més el ritme. Al final a la Plaça Catalunya, previsiblement, m'ha atrapat el grup del Pep que s'ha incrementat amb l'Oriol Llop i el Carlos Cuchillo. Al final de les rambles se m'han escapat una mica, però un altre cop l'Ester i els consells del Palu han fet efecte i m'he enganxat al Pep perquè volia arribar alhora. Al final hem tirat amb totes les forces que teníem i amb el que ens permetíen les cames i hem arribat quasi alhora amb l'objectiu acomplert. L'ignasi jordana ha arribat uns minuts més tard tant content com nosaltres d'haver finalitzat la marató.

Els temps
Carles Riera          final: 3:02:20     pos: 722
Oriol Garrote         final: 3:36:33     pos: 3913
Pep Comas           final: 3:36:42     pos: 3934
Ignasi Jordana      final: 4:08:58     pos: 7593

Moltes gràcies a tots! Com diu el Palu, avui ha estat una festa per tots.

4 comentaris:

Rodacorriols 3/08/2010 1:26 a. m.  

Felicitats campions! uf, una marató sona fort. Amb bona companyia passá millor. Ara a per Niza!
Canya!

Jordi Palu 3/08/2010 12:50 p. m.  

Moltes felicitats!!! pots estar molt content pel temps i la solvencia amb que l'has fet. Ara toca molta bici, moltes transicions i oblidar-se dels ritmes de carrera, que ja saps que a Niza només has de ser capaç de correr enlloc de caminar.

Oriol 3/08/2010 1:36 p. m.  

L'autor ha eliminat aquest comentari.

Oriol 3/08/2010 1:37 p. m.  

Estic molt content del temps i més d'haver pogut arribar amb el Pep. Jo he estat el primer sorprès de com m'ha anat.
Ara que se que ho puc fer només em queda mentalitzar-me a no caminar i còrrer de manera més tranquil·la com tu vas fer a Lanzarote.

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món