Geeks.cat als Premis Blocs Catalunya

Fa uns quants dies us vaig dir que començava la meva col·laboració en un bloc anomenat Geeks.cat on juntament amb 3 amics més de Twitter tractaríem de tecnologia en català. Doncs el fet es que el bloc ha tingut una millor acollida que l'esperada i ha tingut un cert èxit. Hem aparegut a programes de ràdio com el Vist i no vist (a l'especial de Twitter i on els propers 5 caps de setmana tindrem una petita secció) o l'Internauta de Catalunya Ràdio, se'ns ha mencionat a programes com El món a Rac1 i fins-hi tot ens han trucat de les notícies de Catalunya Ràdio / Catalunya Informació per fer comentar l'adopció del català al nou sistema operatiu de l'iPhone i que va atendre perfectament l'Adrià.
Doncs bé, aprofitant que tenim uns quants seguidors fidels i que ja hem ampliat la plantilla amb un redactor més. Hem decidit presentar-nos als Premis Blocs Catalunya de 2010. I és per això que us demano dues coses:

  1. Que llegiu el nostre bloc
  2. Que voteu per ell als Premis Blocs Catalunya i que ho podeu fer en aquest enllaç: Geeks.cat als Premis Blocs Catalunya 2010. El període de votació és força extens (del 17 de juny al 9 de setembre) i per això us demano que primer llegiu el bloc i el voteu convençuts de que és bo i/o útil. També podeu votar per cada entrada individualment i podeu votar un cop al dia.
 Moltes gràcies a tots!

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món