Arrós covat (Juanjo Sáez)

M'acabo de llegir el còmic Arrós covat de Juanjo Sáez després de veure alguns capítols de la sèrie homònima que s'emetia al 33. El còmic parla de la caiguda en espiral d'en Xavi Masdéu, un dissenyador gràfic. Quan dic en espiral em refereixo en diversos àmbits de la seva vida, des del personal al professional, i veiem com el protagonista no s'en surt de cap manera i no fa més que cagar-la contínuament.

El dibuix és senzill però permet comunicar de forma directa i efectiva la història que s'explica de forma fresca. Cap al final del llibre els capítols es van fent cada cop més curts i el gruixut llibre (un totxo com s'anomenaria popularment) s'acaba molt ràpidament. El format del còmic s'explica al pròleg, també en forma de còmic, on descobrim que el llibre que tenim entre les mans és alhora el guió de la sèrie d'animació. Per cert, la sèrie va merèixer un Premi Ondas 2010.

Com a curiositat final, remarcar que lo més trendy actualment deuen ser els talps perque l'estudi del protagonista del còmic es diu "El talp gràfic" i el grup de música de la banda sonora es diu "Manos de topo".
Arròs covat
Col·lecció: Reservoir Books
1ª edició: octubre 2010
ISBN: 978-84-3972-307-3
Pàgines: 608
Preu: 26,90 €

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món