Marató de Barcelona 2012

Diumenge passat (25 de març) vaig fer la meva segona participació a la Marató de Barcelona amb l'objectiu de baixar de 3:30. Era difícil perquè per una lesió al final de la preparació de la marató em va impedir fer les prescriptives tirades llargues i al final vaig arribar a la línia de sortida amb mitja marató com l'entrenament més llarg de l'any. No ho vaig aconseguir (però crec que per rime ho haguès fet) i a més vaig empitjorar el meu registre anterior acabant en 3:44:28.

Fins a mitja marató tot anava prou bé, massa i tot, però cap al km 23 em va començar a fer mal el peu esquerre i al 26 es va fer evident que tenia una llaga a la planta del peu. A partir d'allà vaig anar parant de tant en tant per refredar el peu i contninuar però a mida que passaven els km em feia molt més mal i les cames no agafaven el ritme. Vaig acabar patint i amb unes quantes llagues al peu esquerre i cap al dret. Un cop acabada la cursa i reflexionant una mica em vaig adonar que havia canviat la tensió dels cordons de les sabatilles de còrrer :-(

Us deixo l'anàlisi de la meva cursa.

Si voleu veure el detall en unitats mètriques cliqueu aquí: http://goo.gl/Og5zd (nota: el canvi d'unitats és una preferència de la sessió, un cop fet això el quadre d'aquesta entrada es veurà en unitats mètriques).


Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món