Simiocràcia (Aleix Saló)

Acabo de llegir una novetat que crec que serà un èxit: Simiocràcia, crònica de la gran resaca econòmica d'Aleix Saló (@AleixSalo). Aquest cómic ve avalat pel gran èxit que va tenir Españistán (video promocional) o Fills dels 80 del mateix autor. Aleix saló també és autor de l'exitós i tan viralment comentat a la xarxa video de Ratzinger Z en ocasió de la visita papal a Barcelona.

El llibre repassa de manera rápida, curta, simple i entendedora les claus de la crisi financera actual. Des de la perspectiva històrica de la crisi del 29 fins ara. És un còmic però en realitat hi ha més text que dibuixos i està tot ben explicat amb molta ironia i amb tocs de mala llet i frustració, bé, com qualsevol ciutadà normal actualment. És una lectura absolutament recomanable per tothom.

Sobre l'edició digital cal mencionar que el vaig comprar el día abans que sortís a la venda (Amazon em va avisar via correu electrònic) fet que no sabia que es poguès fer. El 12 d'abril al matí vaig obrir el Kindle i es va descarregar sol i ja el podia començar a llegir. El llibre es pot llegir amb comoditat en la petita pantalla del Kindle però les lletres acaben sent una mica petites i que gent gran amb la vista no tan fina pot tenir problemes per llegir-ho correctament

Us deixo el video promocional del llibre:

Simiocràcia  (Crònica de la Gran Ressaca Econòmica)
Editorial: DEBOLS!LLO
Idioma: Català (existeix en castellà)
1ª edició: 12-abr-2012
ASIN: B007PJMXA4
Format: Kindle
Tamany: 14.671 KB
Preu: 2,84 €

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món