Els jocs de la fam (Suzanne Collins)

Després de llegir-me, en versió electrònica, el primer llibre de la trilogia Els Jocs de la Fam de Suzanne Collins entenc el perquè del seu èxit. És un llibre destinat a un públic clarament adolescent i això es veu en molts aspectes: text senzill, capítols curts i que preparen perfectament el següent, personatges juvenils amb qui identificar-s'hi, un toc d'aventura, un toc de fantasia i molt ritme. De fet el passat professional de l'autora no en deixa cap dubte havent sigut guionista de series en el canal infantil Nickelodeon.

Haig de reconèixer que el llibre enganxa molt i quan has llegit un capítol vols continuar amb el següent per saber què passa. Això fa que sigui molt ràpid de llegir tot i que no és excessivament curt. De fet és d'aquells llibres que si que podien tenir una longitud major i explicar més aspectes però en canvi es limita a la única trama argumental que hi ha narrada en primera persona per la protagonista. Això si, en tot el llibre hi ha un aire de crítica als estats dominadors i l'absolutisme capitalista al situar l'acció en un país post apocalíptic governat per una elit que domina la resta de la població que s'ha segmentat segons la seva utilitat productiva.
D'aquest llibre se'n pot fer, de manera trivial, una adaptació al cinema o un joc d'ordinador en primera persona ja que el guió ja està fet.

Per cert, quan vaig comprar els libres pel Kindle, estaven molt més barats, al mateix preu que l'epub del Grup62 (el segon i tercer libres han doblat el preu a Amazon!). En aquest cas si que es podria provar de comprar la versió epub i treure-li el DRM amb Calibre per poder posar-lo al Kindle.
Els Jocs de la fam 
Editorial: Grup62
Idioma: Català
1ª edició: 17-oct-2011
Format: Paper, kindle, epub
Tamany: 400 pàgines | 611 KB
ASIN: B0065KIVIC
ISBN: 978-84-9267-121-2
Preu: 18,00 € (paper) | 9,49 € (kindle) | 5,99 € (epub)

1 Comentari:

Anònim 6/14/2012 11:03 a. m.  

Tens raó han duplicat el preu pel Kindle ara que per Edicions62 també, són així..

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món