IX Triatló B de Banyoles

El diumenge 29 d'abril es va disputar el IX Triatló B de Banyoles. Aquest triatló és famós entre els corredors per no complir les distàncies que s'anuncia: 2200 m de natació, 80 km de ciclisme i 20 km corrent, però aquest any ens vam quedar en 1500 m de natació (retallat pel fred i que el GPS em va comptar 1750 m), uns 70 km en bici i poc més de 19 km corrent.
Ens feia una especial il·lusió ja que hi anàvem molts del CET Distance (alguns s'estrenaven en llarga distància) i a més estrenàvem equipació.

La cursa per mi no va tenir massa secrets perquè portava molts pocs quilòmetres a les cames en bici, pocs metres nedats en l'últim mes i cap entrenament de transició però em va servir per desestressar-me una mica de la feina i passar-m'ho bé, que és l'important.

El sector de natació (0:31:52, detall) va ser bastant plàcid, nedant molt en línia recta i sense masses cops. Se'm va fer un xic llarg però es que creia que a la segona boia giràvem cap a la sortida i va resultar ser la tercera.
El sector de ciclisme (2:19:57, detall) eren dues voltes i la primera va anar molt bé, amb bon ritme, cadència elevada i avançant bastanta gent. Anava bevent dels bidons on hi tenia un preparat de dos compostos (un isotònic antioxidant i un energètic) i un gel per bidó però el sistema va fallar quan arribant al final de la primera volta vaig perdre els dos bidons en badens d'aquells per a que els cotxes afluixin. Vaig estar tota la segona volta sense menjar i ho vaig notar els últims 15 km que vaig afluixar el ritme i on em va agafar una mica de mal de panxa que després intuiria que era gana.
L'últim sector, el córrer (1:51:46, detall), va anar acceptablement bé però com ja anava cansat del final de la bici em va costar agafar un ritme acceptable i anava trotant suaument tota l'estona sense acabar d'agafar velocitat. I tot i que no havia entrenat cap transició, els primers quilòmetres de córrer van anar acceptablement bé però després el ritme es va degradar i vaig acabar d'esma. Sort vaig tenir dels amics i companys que m'animaven.
El meu temps final és de 4:43:35 pitjor que la meva anterior marca que va ser de 4:38:27, això vol dir que haig de tornar per millorar-ho.

Classificacions oficials.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món