Inici del bloc

Bé, després d'alguns problemes amb ya.com, on tenia el meu anterior intent de bloc, he decidit començar-ne un de completament nou. Aquí intentaré comentar les coses que em passen pel cap des d'anècdotes de cada dia al ciclisme, esquí, informàtica o viatges.

La plataforma que suporta aquest bloc és Blogger. Al principi vaig pensar a utilitzar Wordpress.com, però la versió gratuïta de Wordpress, tot i estar molt bé, no et deixa jugar amb l'apariència. A més ja utilitzo molts serveis de Google i Blogger s'hi integra molt. La decisió final la vaig prendre després de trobar la web blogandweb.com on hi vaig trobar plantilles d'alta qualitat i moltes millores per Blogger.

L'edició de les entrades la faré de diverses maneres. La principal serà segurament la web, però també utilitzaré editors d'escriptori. Des de Mac OS X he provat Ecto, però no és gratuït i per tant provaré Qumana, i des de Windows faré servir el Windows Live Writer (gratuït). De fet aquesta entrada l'estic escrivint des del WLW.

Cap comentari

Publica un comentari

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món