Neopré i mitja bici nova

 

Aquest estiu estic invertint en material esportiu, com molts altres estius. Aquest cop l'excusa és l'Ironman per al qual m'estic "entrenant".

Hi ha dues coses que he comprat una mica especials i que em fan il·lusió. Una és el neopré, un Zoot Fuzion. A la imatge de dalt em podeu veure sortint de l'aigua el primer dia que el vaig provar. Aquest mateix dia ja li vaig fer un petit tall que a Esportissim em van reparar en un moment. És bastant cómode però costa molt de posar. És bastant calent i nedar una estona amb un tratge negre que et cobreix completament no és el millor que es pot fer a la platja a l'estiu. El neopré el complemento amb una crema del sol amb protector per les picades de medusa per protegir la cara i les mans.

L'altra cosa que em fa il·lusió és el canvi de components que li he fet a la bici de carretera i que ha quedat com veieu a sota. He desterrat el Shimano Tiagra del 2002 més els components Cannondale Coda per posar un flamant Shimano Ultegra SL en versió compact i un preciós acabat gris fosc. L'altra estrella de la meva nova bici són les espectaculars rodes Campagnolo Zonda amb trenat de radis diferenciat per davant i darrera. aquestes rodes són una passada, mai havia portat unes rodes de radiat recte al davant i són un prodigi de precisió, n'estic molt content. També hi he afegit al canvi una nova tija de seient de carboni, una Selcof 94. Sembla mentida el que es pot estalviar amb una peça tan senzilla. I finalment hi he afegit un "acople" de triatló, o "aerobar" en anglès, perquè l'Ironman hi obliga. L'escollit és un Profile T2+ perquè m'agrada i estava d'oferta.
Bé, doncs després de tots els canvis i posant el manillar de triatló la bici es queda en 8.715 grams, menys del que havia calculat, però es que pretenia canviar a un Shimano 105. Traient el manillar i deixant la bici més clàssica es quedaria en 8.155g aproximadament.Després de la primera sortida de prova per la Collada de Tosses només us puc dir que em cau la bava, com ja imagineu.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món