Vitalic a Razzmatazz

El dijous passat l'Agnès i jo vam anar al concert del francès Vitalic després que ens toqués un abonament per celebrar l'Aniversari de Razzmatazz amb el Tr3sc. Ens vam fer acompanyar per l'Àlex perque vam pensar que li agradaria encara que no conseguissim entrades gratis per ell.

El concert va estar bé i va mostrar la seva vessant més "dura", pel meu gust. Era com si a la sessió també hi hagués la francesa Miss Kittin amb qui acostuma a fer col·laboracions molt celebrades. Vitalic acaba de publicar l'àlbum FlashMob però encara no l'he escoltat massa per ser sincer. Jo esperava més del seu aclamadíssim OK Cowboy i volia sentir el directe de Polkamatic una cançó que trobo alucinant però només vaig poder sentir una mica de "My friend Dario" i "Poney". Una cosa que em va agradar molt és el famós espectacle de llum amb miralls que és molt efectista i que acompanya perfectament la seva música durant l'actuació. Com a curiositat en Pascal Arbez-Nicolas, Vitalic, s'assembla molt al meu actual cap (el director financer) que a més també és francès.

El pitjor del concert van ser els teloners: The Requesters. Aquest duet són els barcelonins D.A.R.Y.L. (resident a The Loft) i Sidechains que són DJ i productors. No és que siguin dolents però vam trobar que tenien un repertori passable per 45 minuts i no per les dues hores i mitja que van tocar (1h 20min de Vitalic, després). The Requesters van tancar la última edició del Sónar però a nosaltres no ens van convèncer. No és el primer cop que em passa això a Razzmatazz, haig de reconèixer.

Per acabar us deixo amb un petit vídeo que vaig fer. Disculpeu el so perquè està fet amb la càmera compacta.


Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món