Campionat del món d'esquí de muntanya - dia 1

Avui hi ha hagut la primera cursa dels campionats del món d'esquí de muntanya que es fan a Suïssa. Vaig arribar ahir en el mateix avió en que venia la majoria dela selecció espanyola i vaig fer una combinacioó avió + tren. Curiosament, últimament a tots els viatges que faig acabo agafant almenys un tren.

La cursa d'avui ha anat bé i esportivament podria destacar la victòria emocionada de Florent Perrier en una cursa senior que ha dominat de principi a fi, i la de Marc Solà que contra pronòstic s'ha imposat en la categoria espoir. El suïssos, tot i còrrer a casa només han aconseguit arribar als segons llocs. Pel meu gust la cursa i organització són millorable, però això no em toca a mi dir-ho ni fer-ho. Es segueixen fent els mateixos errors de fa anys.

La veritat es que la nostra part, la web, ens va de conya. Amb moltíssimes visites, els resultats publicats abans que la organització (com és habitual) i amb informació amb la màxima qualitat possible. Una de les coses noves que estem fent a skimountaineering.org és fer videos. De fet els faig jo amb la Handycam que em vaig comprar per anar a Japó, despés els edito amb l'ordinador i els publico a internet per posar-los a la web. Vàrem fer un primer video de prova amb YouTube, però ara ho publiquem des de Vimeo perquè la qualitat és desorbitadament millor.
Aquí us deixo el video que he fet avui.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món