Nou projecte esportiu: Ironman Lanzarote 2009

Bé, aquest any es presentava esportivament més tranquil. Una temporada d'hivern amb molt poca neu com és costum últimament i només els mundials d'esquí de muntanya a Suïssa com a fet rellevant hivernal. Tenia una primavera i estiu sense la Pedals de Foc Non-Stop on l'únic repte esportiu rellevant era la Quebrantahuesos que li havíem promés al Pep. És a dir, passàvem dels 220 km de terra als 205 km d'asfalt.

Però no s'ha de tenir amics massa forts ni massa inquiets sinó passa el que passa.
Primer va ser el Santi que preguntava per una bici de carretera i que després em vaig assabentar que era per un triatló. Després un dia el Palu em diu que s'ha apuntat, amb el Santi, a fer l'Ironman de Lanzarote de 2009 i em diu on puc trobar informació. Doncs finalment i després de meditar-ho un grapat de dies jo també m'hi he apuntat. El projecte Ironman sorgeix de Probike i Intemperie, com no, i pretén preparar 70 sonats de condició física mitjana per fer un dels Ironmans més durs, sinó el més dur, del món.

Hi ha molta feina a fer per part meva i el poc més d'un any i dos mesos que queden ja em sembla poc. Al bloc podreu anar seguint la evolució del meu entrenament.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món