3G, GPRS i Orange

Fa uns dies que tinc mòbil nou, un SonyEriksson K610i. És un mòbil 3G encara que no tenia gaire clar si ho faria servir, potser més endavant. Això si, com sempre he provat la funcionalitat de l'aparell. El motor Java que té és bastant potent, fins-hi tot amb 3D. Aquesta plataforma permet executar diverses aplicacions i en vaig descarregar algunes. De moment tinc instal·lades Gmail Mobile, Google Maps Mobile i el navegador Opera i no tinc cap queixa de cap de les tres.

També vaig configurar una adreça de correu (una de nova de gmail) que em permetés enviar correus electrònics des del mòbil sense entrar a l'aplicació de Gmail sinó que ho fés amb el client del telèfon. Vaig provar d'enviar a Blogger una fotografia i es va publicar automàticament, una funcionalitat interessant.

Després de totes les proves, ara he rebut la última factura d'Orange i, malhauradament, ja torno a pagar el mòbil. El problema ha estat en la part de consum de dades. Moltes de les proves les vaig fer a la xarxa 3G on, per exemple una descàrrega de 541Kb em va costar 0,5€ (com totes les de 3G). Tot i així, quan perdia cobertura es veu que es connectava automàticament per GPRS i aquí ve el drama. L'enviament de la fotografia al bloc, de 664 Kb, va pujar a 13, 28€!!! És una estafa. Ara he mirat abonaments a dades d'Orange i no n'hi ha cap que em convenci per un ús ocasional. De moment hauré de vigilar de no connectar-me gaire.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món