Final dels Campionats del Món d'Esquí de Muntanya

Bé, ja s'han acabat els campionats i torno a ser a Barcelona. Estic molt content d'haver-me retrobat amb antics companys i coneguts de les curses. El Josep Castellet cada dia que passava tenia noves idees per la web. L'André Dugit, actual director tècnic del ISMC, és una persona de la que sempre es poden aprendre coses i amb la que sempre hem treballat bé junts. En Claude Défago, que era el director dels mundials, m'ha sorprés en la seva col·laboració amb skimo.org perquè fins-hi tot enviava les entrevistes o escrivia els comunicats a skimo.org abans de la seva pròpia web! També he conegut el nostre corresponsal a Nova Zelanda, el simpatiquíssim Grant Guise, que a més va competir en algunes proves.

A nivell esportiu quatre apunts:
En Florent Perrier i la Roberta Pedranzini han sigut els dominadors indiscutibles dels mundials.
A nivell català - espanyol la selecció espanyola ha tornat a mostrar un bon nivell en els joves i últimament en espoirs aconseguint campionats del món per relleus de joves, i individualment per Marc Solà, Mireia Miró i el mediàtic Kilian Jornet, a part d'altres podis i actuacions destacades d'altres corredors. Al final Espanya va ser tercera al medaller final darrera d'Itàlia i França i davant de l'equip local Suís.
Finalment una notícia destacada per l'esquí de muntanya mundial. S'ha creat la International Ski Mountaineering Federation (ISMF) com a entitat derivada del consell de competició de la UIAA (ISMC) i amb entitat pròpia dins la UIAA. Esperem a veure quin són els moviments que es derivaran a partir d'aquesta acció política i esperem que siguin els que tothom desitja per l'esquí de muntanya de competició.


La web ha crecut molt aquesta setmana. I hem tingut més de 17.000 visites que han navegat per la web més de 7 minuts de mitjana, i hem servit més de 100.000 pàgines web. Hi ha hagut moments que els ervidor de base de dades anava al màxim de capacitat i ens costava penjar els resultats i les notícies!
Teniem els resultats a la web abans que l'organització i tothom llegia les notícies a skimo.org, vam tornar a ser la referència.
Una cosa que ha agradat molt han estat els vídeos que jo feia amb la meva càmera. La veritat és que no son res de l'altre món, però tothom els seguia i esperava. Hi va enllaçar la web oficial dels mundials i la principal web de Noruega d'esquí de muntanya (potser més gent, però aquests són qui em van demanar permís). De fet vaig fer una entrevista per la televisió Noruega i he enviat un DVD a TV3 per al Temps de Neu amb algunes entrevistes. De fet, TV3 va contactar amb mi per primer cop despres de la victòria de Marc Solà a través d'en Jordi Marimón (FEEC).

Degut a tot això, el futur pròxim de la web és un període de readaptació. Estem amb converses amb Àustria i Andorra per incorporar les seves webs oficials dins de skimo.org. Noves col·laboracions amb l'ISMF per calcular el rànking mundial a skimo.org i oferir els resultats des de la notra web. Redissenyar la web per oferir més serveis a organitzadors i corredors. I, potser, oferir un servei integral a curses d'inscripcions, cronometratge, publicació de resultats i creació de contingut multimèdia (videos i fotos) per als mitjans de comunicació.
Ja veurem com acaba la cosa, però promet molta feina que farem amb molta il·lusió.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món