El que costa tenir cotxe nou

Bé, a mi m'està costant molt. El 18 d'abril vaig donar la paga i senyal a Masterclas per un Opel Astra GTC Sport. El preu que em van fer era bo, però a partir d'aquí tot bastant malament. Van trigar molt a tenir el cotxe al concessionari (va arribar a l'Agost) perquè la opció de vidre panoràmic trigava més, però això no m'ho van advertir, l'havia de tenir en un mes.

Quan vaig a buscar el cotxe després de vacances em trobo que no tenien res preparat. Finalment, divendres passat m'havien d'entregar el cotxe però resulta que no havien tingut temps de matricular-lo. Espero tenir-lo dimecres sinó ja no se que fer. No recomano a ningú comprar un cotxe a Masterclas.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món