Preparant la temporada de slot

Dins la meva recent incursió a l'slot vaig contactar amb un grup de gent del fòrum slotdigital.com per provar uns cotxes a la seva pista (una mena de club). Bé, hi vaig fer una cursa on vaig quedar últim però aquest any penso millorar i intentar fer un bon paper.

La primera cursa al Bourbonslot (és així com es diu el club) és divendres i encara em falta un cotxe per competir. Sóc un principiant en tot això i m'està portant bastants problemes. Hi ha tres curses: Karts, Champ i Nissan. El que tinc problemes per acabar-lo és el Nissan de Reprotec. Tot i així he intentat decorar-lo per diferenciar-lo dels altres i, com que és el primer cop que ho faig, m'ha sortit molt malament. Hauré d'anar ràpid per a que no es noti. Bé, sempre el puc despintar i tornar a pintar-lo.

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari.

Sobre Ocellz

L'oriolus oriolus és un ocell que es troba a Catalunya. Aquest bloc es d'algú que es diu com ell.

Actualment llegint

  • El noi sense color i els seus anys de pelegrinatge (Haruki Murakami)
  • Foundation (Isaac Asimov) [ebook]
  • NGM June issue

Formulari de contacte

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

Etiquetes

Wikiloc - Rutes y punts de interés GPS del Món